кои сме ние?

ЗА НАС

Агенция за недвижими имоти „ПРИСТА ПРОПЪРИС ООД“ е дружество, работещо в областта на недвижимата собственост. Дружеството предлага на своите клиенти пълния спектър от професионални консултации, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане, управление на недвижими имоти, осъществяване на устройствени процедури след закупуване на земя, проектиране и експертни оценки.

Екип

Една от най-силните страни на компанията е нейният екип. Той се състои от професионално подготвени и мотивирани брокери и консултанти, които притежават познанията и уменията да постигат резултатите, очаквани от клиента. Те са компетентни и отговорни, измерват постигнатото чрез крайните резултати.

МИСИЯ

Нашата цел е да предоставяме на клиентите си експертни консултантски услуги в областта на недвижимата собственост, като налагаме високи стандарти на качествено обслужване и гаранции.

Вярваме, че нашите клиенти са нашият капитал. Затова основен принцип в работата на дружеството е гарантиране и защита на интересите на клиентите.